Po­rin pe­rus­tur­va on avan­nut jou­lu­kuul­le uu­sia ro­ko­tu­sai­ko­ja inf­lu­ens­sa- ja/tai ko­ro­na­ro­ko­tuk­sia var­ten. Asi­ak­kail­le suo­si­tel­laan ro­ko­tuk­sen ot­ta­mis­ta jou­lu­kuun ai­ka­na, sil­lä pe­rus­tur­van ro­ko­tus­käy­tän­tei­siin tu­lee muu­tok­sia vuo­den­vaih­tees­sa.

Pe­rus­tur­van kes­ki­tet­ty inf­lu­ens­sa- ja ko­ro­na­ro­ko­tus­toi­min­ta sekä ko­tiin an­net­ta­vat ro­ko­tuk­set päät­ty­vät 30. jou­lu­kuu­ta. Jat­kos­sa nii­tä jär­jes­te­tään Sa­ta­kun­nan hy­vin­voin­ti­a­lu­een käy­tän­tei­den mu­kai­ses­ti.

Myös ro­ko­tu­sa­jan­va­rauk­sen eril­li­nen pu­he­lin­nu­me­ro päät­tää toi­min­tan­sa vuo­den lo­pus­sa. Muu­tok­sen jäl­keen ro­ko­tu­sai­ko­ja voi tie­dus­tel­la pe­rus­tur­van kes­ki­te­tys­tä ajan­va­rauk­ses­ta.

Jou­lu­kuus­sa ro­ko­tuk­sia an­ne­taan ar­ki­sin useil­la eri ter­vey­sa­se­mil­la. Li­säk­si sote-kes­kus Cot­to­nis­ta ja Itä-Po­rin sote-kes­kuk­ses­ta on mah­dol­lis­ta va­ra­ta ai­ka inf­lu­ens­sa- ja/tai ko­ro­na­ro­ko­tuk­sel­le myös muu­ta­mil­le lau­an­tai­päi­vil­le.

Meri-Po­ris­sa jär­jes­te­tään eril­li­siä ro­ko­tus­ta­pah­tu­mia Re­po­saa­ren ja Pih­la­van ter­vey­sa­se­mil­la.

Ro­ko­tu­sa­jan­va­raus­nu­me­ro (päät­tyy vuo­den lo­pus­sa):02 623 4360

Vuo­den­vaih­teen jäl­keen ro­ko­tu­sa­jat va­ra­taan pe­rus­tur­van kes­ki­te­tys­tä ajan­va­rauk­ses­ta: 02 621 5000

Inf­lu­ens­sa­ro­ko­te­a­jan saa va­rat­tua myös säh­köi­ses­ti osoit­tees­ta pori.ter­vey­te­si.fi

Li­sä­tie­to­ja inf­lu­ens­sa­ro­ko­tuk­sis­ta: https://www.pori.fi/inf­lu­ens­sa­ro­ko­tuk­set-2022