Makumuistoja Deniss Kebabista
Jos joulunpyhinä alkaa jouluruoka kyllästyttää, voi suunnata vaikkapa Deniss Kebabiin, joka on joulu- ja tapaninpäivänä auki kello 12-24.
-Jouluherkut maistuvat ihmisille yleensä yksi tai korkeintaan kaksi päivää, sen jälkeen haetaan mielellään jotain muuta. Kebab ja pizzat tekevät kauppansa – ei kylläkään välttämättä kinkkupizza,
toteaa Deniss Kebabin omistaja Mehmet Cetin.
Aattona ravintola on kiinni, mutta joulupäivälle ja tapaninpäivälle riittää asiakkaita.
-Aika usein meille tulee joulunpyhinä sellaisia asiakkaita, jotka ovat alun perin raumalaisia, mutta ovat muuttaneet pois ja tulleet perheensä luokse viettämään joulua. Heillä on makumuistoja Deniss Kebabista.
Cetin on tottunut olemaan melkein kaikkina pyhäpäivinä töissä.
-Ei sitä oikein edes enää ajattele. Jouluna on kiva olla töissä, kun kaikki ovat hyvällä tuulella ja toivottelevat hyvää joulua.
Ensi vuonna jatketaan hyväksi todetulla konseptilla, eli tarjotaan raumalaisille hyvää ruokaa laadukkaista raaka-aineista.
-Toivomme asiakkaille terveyttä ja kaikkea hyvää. Toivottavasti kaikki on ensi vuonna paremmin, lisää Cetin ja viittaa maailmantilanteeseen.

