Jos jou­lun­py­hi­nä al­kaa jou­lu­ruo­ka kyl­läs­tyt­tää, voi suun­na­ta vaik­ka­pa De­niss Ke­ba­biin, joka on jou­lu- ja ta­pa­nin­päi­vä­nä au­ki kel­lo 12-24.

-Jou­lu­her­kut mais­tu­vat ih­mi­sil­le yleen­sä yk­si tai kor­kein­taan kak­si päi­vää, sen jäl­keen ha­e­taan mie­lel­lään jo­tain muu­ta. Ke­bab ja piz­zat te­ke­vät kaup­pan­sa – ei kyl­lä­kään vält­tä­mät­tä kink­ku­piz­za,

to­te­aa De­niss Ke­ba­bin omis­ta­ja Meh­met Ce­tin.

Aat­to­na ra­vin­to­la on kiin­ni, mut­ta jou­lu­päi­väl­le ja ta­pa­nin­päi­väl­le riit­tää asi­ak­kai­ta.

-Ai­ka usein meil­le tu­lee jou­lun­py­hi­nä sel­lai­sia asi­ak­kai­ta, jot­ka ovat alun pe­rin rau­ma­lai­sia, mut­ta ovat muut­ta­neet pois ja tul­leet per­heen­sä luok­se viet­tä­mään jou­lua. Heil­lä on ma­ku­muis­to­ja De­niss Ke­ba­bis­ta.

Ce­tin on tot­tu­nut ole­maan mel­kein kaik­ki­na py­hä­päi­vi­nä töis­sä.

-Ei sitä oi­kein edes enää ajat­te­le. Jou­lu­na on kiva ol­la töis­sä, kun kaik­ki ovat hy­väl­lä tuu­lel­la ja toi­vot­te­le­vat hy­vää jou­lua.

En­si vuon­na jat­ke­taan hy­väk­si to­de­tul­la kon­sep­til­la, eli tar­jo­taan rau­ma­lai­sil­le hy­vää ruo­kaa laa­duk­kais­ta raa­ka-ai­neis­ta.

-Toi­vom­me asi­ak­kail­le ter­veyt­tä ja kaik­kea hy­vää. Toi­vot­ta­vas­ti kaik­ki on en­si vuon­na pa­rem­min, li­sää Ce­tin ja viit­taa maa­il­man­ti­lan­tee­seen.