1 2 3 4 ... 31 »
Kaupallinen yhteistyö

Lää­kä­ri­kes­kus Kar­hu­lin­na

Tähystyksen avulla voidaan nähdä ruoansulatuskanavan sisäpuolelle, joten se on omalta osaltaan korvaamaton tutkimustapa.

Tähystyksen avulla voidaan nähdä ruoansulatuskanavan sisäpuolelle, joten se on omalta osaltaan korvaamaton tutkimustapa.

Tiia Jokisalo

Vatsavaivoja ei kannata vähätellä – Karhulinnassa ne tutkitaan potilasta kuunnellen

Kaupallinen yhteistyö

Ho­tel­li Van­ha Rau­ma, Ra­vin­to­la Ka­la­to­ri

Hotelli Vanha Rauma ja Ravintola Kalatori toimivat saman katon alla. ”Tasapainoinen yhdistelmä lepoa, viihtyisyyttä ja pientä luksusta” kuvailee Jari Salli.

Hotelli Vanha Rauma ja Ravintola Kalatori toimivat saman katon alla. ”Tasapainoinen yhdistelmä lepoa, viihtyisyyttä ja pientä luksusta” kuvailee Jari Salli.

Yksi ovi, kaksi elämystä

Kaupallinen yhteistyö

Win­No­va

Svitlana Rudenko toivoo työllistyvänsä valmistumisensa jälkeen Porissa, mieluiten kaupan alalta.

Svitlana Rudenko toivoo työllistyvänsä valmistumisensa jälkeen Porissa, mieluiten kaupan alalta.

Tiia Jokisalo

Kevään yhteishaku lähestyy – suunta omalle urapolulle

Kaupallinen yhteistyö

Wan­ha Kyt­tis

Lautapeleihin ottavat tuntumaa Timo Pinolan johdolla Wanhalla Kyttiksellä tarjoilijana toimiva Ilona Räsänen (vas.) ja ravintolapäällikkö Tanja Remes.

Lautapeleihin ottavat tuntumaa Timo Pinolan johdolla Wanhalla Kyttiksellä tarjoilijana toimiva Ilona Räsänen (vas.) ja ravintolapäällikkö Tanja Remes.

Pinolan Pelit, Lankisen Pähkinät ja paljon muuta

Kaupallinen yhteistyö

Fres­Co Ra­vin­to­lat

Jouluruokatilauksia otetaan juuri nyt vastaan FresCo Ravintoloiden nettisivuilla ja yrityksen kaikissa toimipisteissä, muistuttavat FresCo Ravintoloiden omistajaperheeseen kuuluva Laura Avikainen (vas.) ja ravintolatoimen päällikkö Sanna Broman.

Jouluruokatilauksia otetaan juuri nyt vastaan FresCo Ravintoloiden nettisivuilla ja yrityksen kaikissa toimipisteissä, muistuttavat FresCo Ravintoloiden omistajaperheeseen kuuluva Laura Avikainen (vas.) ja ravintolatoimen päällikkö Sanna Broman.

Vältä turhaa stressiä ja keskity olennaiseen

Kaupallinen yhteistyö

Kult­tuu­ri­kup­pi­la Brum­mi

”Brummin kevään ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessaan marraskuun loppuun mennessä. Ensi vuoden Auringonlaskun Festivaalin Early Bird -liput tulevat myyntiin jo ennen joulua” kertoo Brummin isäntä Markku Pekonen.

”Brummin kevään ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessaan marraskuun loppuun mennessä. Ensi vuoden Auringonlaskun Festivaalin Early Bird -liput tulevat myyntiin jo ennen joulua” kertoo Brummin isäntä Markku Pekonen.

Early Bird -lippuja puoleen hintaan Auringonlaskun Festivaaleille

Kaupallinen yhteistyö

Po­rin Kel­la­ri

Porin Kellarin tilat Itsenäisyydenkadulla alkavat olla valmiita asiakkaita varten, avajaisia vietetään 1. marraskuuta. Heidi ja Tero Airaksinen haluavat tilojen erottautuvan avaruudella, siisteydellä ja raikkaalla värimaailmalla.

Porin Kellarin tilat Itsenäisyydenkadulla alkavat olla valmiita asiakkaita varten, avajaisia vietetään 1. marraskuuta. Heidi ja Tero Airaksinen haluavat tilojen erottautuvan avaruudella, siisteydellä ja raikkaalla värimaailmalla.

Tiia Jokisalo

Porin Kellari tuo kaupunkiin uudenlaisen kirppu­to­ri­ko­ke­muksen

Kaupallinen yhteistyö

Ra­vin­to­la Syd­vest

”Marras-joulukuussa on tavallisen lounaan ohella tarjolla kolmen ruokalajin pikkujoululounas” kertoo ravintola Sydvestin yrittäjä-keittiömestari Eppu Sjöblom.

”Marras-joulukuussa on tavallisen lounaan ohella tarjolla kolmen ruokalajin pikkujoululounas” kertoo ravintola Sydvestin yrittäjä-keittiömestari Eppu Sjöblom.

Sarita Pirhonen

Ravintola Sydvestin pikkujoululounas, Wine & Dinner -tapahtuma ja kuningatar-kardemummaglögi virittävät joulun tunnelmaan

Kaupallinen yhteistyö

Ra­vin­to­la Kap­tee­nin­huo­ne

”Kaikki syksyn menun annokset ovat huolella suunniteltuja kokonaisuuksia, joissa on huomioitu sesonki ja satokausi” kertoo Ravintola Kapteeninhuoneen keittiömestari Mikko Peltola.

”Kaikki syksyn menun annokset ovat huolella suunniteltuja kokonaisuuksia, joissa on huomioitu sesonki ja satokausi” kertoo Ravintola Kapteeninhuoneen keittiömestari Mikko Peltola.

Syleileviä, lämpimiä makuja syystalven kylmeneviin iltoihin

Kaupallinen yhteistyö

Ra­vin­to­la Ka­la­to­ri

Ravintola Kalatorin keittiömestari Eero Viinikkala ammentaa inspiraatiota työhönsä muun muassa alan kirjallisuudesta, televisio-ohjelmista ja nykyään totta kai myös sosiaalisesta mediasta.

Ravintola Kalatorin keittiömestari Eero Viinikkala ammentaa inspiraatiota työhönsä muun muassa alan kirjallisuudesta, televisio-ohjelmista ja nykyään totta kai myös sosiaalisesta mediasta.

Ravintola Kalatorin keittiömestarille työ on elämäntapa

Kaupallinen yhteistyö

Ter­veys­ta­lo

”Sunnuntaiaukioloajoille on selvästi kysyntää” toteaa Terveystalon Lounais-Suomen alueen vastaava lääkäri Aki Äijälä.

”Sunnuntaiaukioloajoille on selvästi kysyntää” toteaa Terveystalon Lounais-Suomen alueen vastaava lääkäri Aki Äijälä.

Rauman Terveystaloon pääsee nyt myös sunnuntaina

Kaupallinen yhteistyö

Win­No­va

Asiakkuusvastaavat Lena Girs Kalske ja Jori Saine sekä työelämäpapalveluiden johtaja Teija Harju muistuttavat, että yritysyhteistyö kuuluu vahvasti WinNovan arkeen.

Asiakkuusvastaavat Lena Girs Kalske ja Jori Saine sekä työelämäpapalveluiden johtaja Teija Harju muistuttavat, että yritysyhteistyö kuuluu vahvasti WinNovan arkeen.

Tiia Jokisalo

WinNovan työelämäpalvelut tomuttaa vanhoja mielikuvia ammattikoulusta

1 2 3 4 ... 31 »