NÄKÖISLEHDET
Rosteri
Etusivu
Uutiset
Tapahtumat
Lehdet
Lounaspori
ETUSIVU
LEHDET
VIIHDE
URHEILU
AJASSA
MIELIPIDE
TALOUS
LIVE
SATAKUNTA
KILPAILUT
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
TYÖPAIKAT
NÄKÖISLEHTI
UUSIMMAT
LUETUIMMAT
YHTEYSTIEDOT
TAPAHTUMAT
ESAVOTTA
MEDIAMYYNTI
RIVI-ILMOITUS
JÄRJESTÖPALSTA
ASIOI VERKOSSA
NOUTOJAKELUPISTEET
JAKELUHÄIRIÖT
EHDOT & EVÄSTEET
Ravintola Savila, Ravintola Pulu
”Tärkeintä meille on se, että asiakas saa keskittyä juhliin ilman turhaa stressiä”, toteaa West Coast Seaservicen matkailu- ja ravintolatoimenjohtaja Stella Nordlund.
Hyvinvointicenter
Yrjönkadulla torin laidalla toimivassa Hyvinvointicenterissa työskentelee useita eri alan ammattilaisia, ja kuvassa osa heistä. Keskuksen perustaja on Mirja Lamberg (keskellä).
Tiia Jokisalo
Medipori
Eeva-Maija Alvio-Bedretdin on yksi Mediporin yleis- ja työterveyslääkäreistä.
2 Kundia Burgers & Fries
2 Kundia Burgers & Fries -ravintolan käyttämät raaka-aineet ovat mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja, kertoo ravintolan perustaja ja omistaja Juha Keskitalo.
Ravintola Kapteenin Huone
”Pikkujouluja varataan vilkkaasti tällä hetkellä”, kertoo Hovin omistaja Iiro Ignatius.
Bravida
Bravida Satakunnan talotekniikkayksikön päällikö Nina Mäkinen ja teollisuuden palveluista, huollosta ja asennuksista vastaava Toni Salonen toivottavat tervetulleeksi vanhan tutun asiakaskunnan.
Ravintola Kallio
Ravintola Kallio viettää joulukuussa 10-vuotisjuhliaan. ”Juhlien suunnittelu on jo vauhdissa ja niihin panostetaan”, lupaa yrittäjä Karri Laakso.
WinNova
WinNovalla opiskelu räätälöidään omiin tarpeisiin. Se voi tarkoittaa kokonaista uutta tutkintoa tai vain sen yhtä osasta.
Ravintola Sydvest
”Ravintola Sydvestissä haluamme luoda lämpimän ja hyväntuulisen fiiliksen, kuin sinut olisi toivotettu tervetulleeksi jonkun kotiin syömään”, toteaa yrittäjä-keittiömestari Eppu Sjöblom.
Sarita Pirhonen
Ravintola Kalatori
Ravintola Kalatorin viinivalikoima on laaja, ja asiantunteva henkilökunta osaa opastaa oikean viinin valinnassa. Ruokalistalla on tällä hetkellä muun muassa kesäisen skandinaavisia makuja, kertoo yrittäjä Jari Salli.
FresCo Kustaan Keidas
Kustaan Keidas: FresCo Ravintolat -yrittäjäperheen tytär Maiju Nuttunen (vas.), ravintolavastaava Johanna Mäkipere ja yrittäjät Seija Aronen ja Seppo Aronen toivottavat kaikki tervetulleeksi Kustaan Keitaan herkullisten patojen ääreen.
Kulttuurikuppila Brummi