NÄKÖISLEHDET
Rosteri
Etusivu
Uutiset
Tapahtumat
Lehdet
Lounaspori
ETUSIVU
LEHDET
VIIHDE
URHEILU
AJASSA
MIELIPIDE
TALOUS
LIVE
SATAKUNTA
KILPAILUT
KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
TYÖPAIKAT
NÄKÖISLEHTI
UUSIMMAT
LUETUIMMAT
YHTEYSTIEDOT
TAPAHTUMAT
ESAVOTTA
MEDIAMYYNTI
RIVI-ILMOITUS
JÄRJESTÖPALSTA
ASIOI VERKOSSA
NOUTOJAKELUPISTEET
JAKELUHÄIRIÖT
EHDOT & EVÄSTEET
Satakunnan hyvinvointialue
Kankaanpääläinen Nina Uusitalo pitää tärkeänä, että sähköistyvässä ajassa inhimillistä yhteyttä vaalitaan jatkossakin eli tarvittaessa palveluita saa myös kasvotusten.
Tiia Jokisalo
Pancho Villa
”Kortteliliiga-kampanjan aikana lahjoitamme jokaisesta myydystä Kortteliliiga-burgerista yhden euron Pallo-Iirot P2016 -kummijoukkueemme kassaan” kertoo Rauman Pancho Villan yrittäjä Ville Salmi.
Korsi-säätiö
Korsi-Säätiön toimitusjohtaja Matti Saustila oli riemuissaan liukumäessä. Pallo-Iirojen harrastekoordinaattori Henni Tukiainen tsemppasi.
Deniss kebab & pizza
Deniss Kebab on perustettu vuonna 1992, ja se oli tuolloin Rauman ensimmäinen kebabpaikka. Mehmet Cetin on luotsannut yritystä vuodesta 1996.
Bravida Satakunta
3. Bravidan Rauman yksikkö esivalmisti vastikään hankitussa hallissa Pornaisiin tulevan maailman suurimman hiekkapohjaisen lämpöenergiavaraston putkiston. Hallissa tehty esivalmistus mahdollistaa yksikönpäällikkö Olavi Kauniston (oik.) mukaan laadukkaan tekemisen kustannustehokkaasti.
Kulttuurikuppila Brummi
Näistä lankuista rakentuu Brummiin uusi kiinteä esiintymislava, kertoo Markku Pekonen. Brummin 10-vuotissynttäreitä vietetään kahtena perättäisenä päivänä perjantaina 26.9. ja lauantaina 27.9.
Lounapuu Oy
Ilkka Vuoristo, Nelli Tuohiniemi ja Salla Lehtonen ovat metsänomistajien apuna kaikissa mahdollisissa metsän omistukseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa.
Saga Kanalinranta
Kerttu Turpeinen ja Mirja Suonpää muuttivat Saga Kanalinrantaan kesällä. Talon vehreä sisäpuutarha tuo taloon ainutlaatuisen tunnelman.
FresCo Ravintolat
FresCo Ravintoloiden repertuaari ulottuu aina peruskokouspalveluista korkean profiilin ruokapalveluihin. Nyt on hyvä aika tehdä esimerkiksi joulunajan varaukset, vinkkaavat Laura Avikainen ja Seppo Aronen. Yksi suosituista kokous- ja juhlatiloista on Etappi*22* Rauman Satamakadulla.
Kontio
Ravintola Savila, Ravintola Pulu
”Tärkeintä meille on se, että asiakas saa keskittyä juhliin ilman turhaa stressiä”, toteaa West Coast Seaservicen matkailu- ja ravintolatoimenjohtaja Stella Nordlund.
Hyvinvointicenter
Yrjönkadulla torin laidalla toimivassa Hyvinvointicenterissa työskentelee useita eri alan ammattilaisia, ja kuvassa osa heistä. Keskuksen perustaja on Mirja Lamberg (keskellä).