Rami Nie­mi­nen on aloit­ta­nut mar­ras­kuun lo­pul­la FC Jaz­zin myyn­ti­joh­ta­ja­na. FC Jazz palk­ka­si ke­vääl­lä toi­min­nan­joh­ta­jak­seen Tom­mi Pik­ka­rai­sen, jon­ka joh­dol­la seu­ra on läh­te­nyt ku­to­maan tu­le­vien kau­sien verk­ko­ja kun­toon. Pik­ka­rai­nen to­te­si ke­vääl­lä FC Jaz­zin uu­ti­ses­sa, et­tä hä­nel­lä on ide­oi­ta pää täyn­nä ja nii­den to­teut­ta­mis­ta ar­vi­oi­daan mat­kan var­rel­la. Yk­si sel­lai­nen on nyt to­teu­tu­nut, kun Rami Nie­mi­nen aloit­ti seu­ran myyn­ti­joh­ta­ja­na.

Tom­mi Pik­ka­rai­nen nos­taa seu­ran tie­dot­tees­sa esiin, et­tä eri­tyi­ses­ti myyn­tiin tu­lee pa­nos­taa, jot­ta pääs­tään jat­kos­sa rei­lus­ti eteen­päin,

– Myyn­ti on erit­täin tär­keä osa-alue, jon­ka tu­lee kas­vaa, jot­ta tu­le­vien vuo­sien ta­voit­teet saa­vu­te­taan. Täl­lä het­kel­lä seu­ran re­surs­sit ei­vät ole ol­leet riit­tä­vät ja tämä asia on nyt kor­jat­tu. Saam­me Rami Nie­mi­ses­tä la­jin tun­te­van myyn­nin ve­tä­jän, joka tuo var­mas­ti ko­ke­muk­sel­laan pal­jon uut­ta seu­ran toi­min­taan.

Seu­ra tie­dot­tees­saan ker­too, et­tä Rami Nie­mi­nen on seu­ran­nut pit­kään po­ri­lais­ta jal­ka­pal­loa taus­tal­la. Täs­sä koh­taa on taas oi­kea ai­ka pa­la­ta mu­kaan FC Jaz­zin toi­min­taan.

– Tu­lee mie­leen sa­non­ta, ”back to home”. Aloi­tin jal­ka­pal­lon myyn­ti­työn FC Jaz­zis­sa vuon­na 2004. Sen jäl­keen on pal­jon vet­tä vir­ran­nut Ko­ke­mä­en­jo­es­sa ja pal­jon on ta­pah­tu­nut. Hai­kein mie­lin olen seu­ran­nut po­ri­lais­ta jal­ka­pal­loa ja mo­nen­lai­sia aja­tuk­sia on liik­ku­nut pääs­sä­ni sii­hen liit­ty­en. Nyt olen ilok­se­ni huo­man­nut, et­tä FC Jaz­ziin on pa­lan­nut te­ke­mi­sen mei­nin­ki ja ta­voit­teek­si on ase­tet­tu nou­su ylem­mil­le sar­ja­ta­soil­le, Nie­mi­nen sa­noo.

Rami Nie­mi­nen us­koo, et­tä po­ri­lai­sel­le jal­ka­pal­lol­le on paik­kan­sa sar­ja­por­tai­ta ylem­pä­nä kuin nyt.

– Olen sitä miel­tä, et­tä Po­riin kuu­luu vä­hin­tään yk­kö­sen jouk­kue, moni sa­noo, et­tä lii­ga­paik­ka­kin, mut­ta se ei tule pel­käl­lä to­te­a­mi­sel­la. Ta­voit­tei­den eteen täy­tyy ol­la val­mis te­ke­mään pal­jon työ­tä, sekä har­joi­tus­ken­täl­lä, et­tä myös toi­mis­ton puo­lel­la. Mo­lem­mis­sa on Po­ris­sa pa­ran­ta­mi­sen va­raa ja it­se ai­on ol­la toi­mis­ton puo­lel­la sa­ta­la­sis­sa tätä var­mis­ta­mas­sa.