Pori Ener­gia saa ku­lu­van kuu­kau­den ai­ka­na uut­ta ener­gi­aa joh­toon­sa. Os­si Por­ri liit­tyy tii­miin ja täy­den­tää yh­ti­ön joh­to­ryh­mää 19.6. al­ka­en.

Por­ri on syn­ty­pe­räi­nen po­ri­lai­nen. Niin syn­ty­pe­räi­nen, et­tä hän on syn­ty­nyt sa­ma­na päi­vä­nä, kun Äs­sät voit­ti en­sim­mäi­set mes­ta­ruu­ten­sa. Omien sa­no­jen­sa mu­kaan hän on ekst­ro­vert­ti po­ri­lai­nen, joka lu­ki­on jäl­keen päät­ti läh­teä opis­ke­le­maan mah­dol­li­sim­man kau­as ja mah­dol­li­sim­man ou­toa alaa. Suun­nak­si va­li­koi­tui Lap­peen­ran­ta ja ener­gi­a­tek­niik­ka.

Työ­his­to­ri­an­sa Por­ri on teh­nyt eri ener­gia-alan toi­mi­joi­den pal­ve­luk­ses­sa.

– Ener­gia-ala on elä­nyt muu­tok­ses­sa jo vuo­sia. Maa­il­man muu­tut­tua, on pe­rin­teis­ten alo­jen­kin muu­tut­ta­va, hän sa­noo.

– Kun ai­kai­sem­min ener­gi­ayh­ti­öl­tä os­tet­tiin ener­gi­aa, on ny­ky­maa­il­mas­sa ener­gi­aa mah­dol­lis­ta tuot­taa myös it­se. Mikä on tu­le­vai­suu­den ener­gi­ayh­ti­ön roo­li sil­loin, hän jat­kaa.

Por­ri tu­lee toi­mi­maan Pori Ener­gi­an uu­den asi­ak­kuu­det ja ke­hi­tys -yk­si­kön ve­to­vas­tuus­sa. Hä­nen tii­miin­sä kuu­luu rei­lu 10 alan am­mat­ti­lais­ta vies­tin­näs­tä asi­a­kas­pal­ve­luun ja it-osaa­mi­seen.

Pori Ener­gia saa ke­säl­lä toi­sen­kin uu­den joh­to­ryh­män jä­se­nen, kun Pori Ener­gia Säh­kö­verk­ko­jen uu­si toi­mi­tus­joh­ta­ja Pert­ti Me­no­nen aloit­taa työn­sä.