Po­rin kau­oun­ki tie­dot­taa, et­tä te­ko­jääl­lä on nyt sekä mai­la­ton­ta et­tä mai­lal­lis­ta käyt­töä. Sik­si tu­lee alu­e­ja­koa nou­dat­taa luis­te­li­joi­den tur­val­li­suu­den ta­kaa­mi­sek­si.

Lä­hi­lii­kun­ta­pe­ri­aat­teel­la toi­mi­va mak­su­ton Lii­san­to­rin te­ko­jää on au­ki ym­pä­ri vuo­ro­kau­den. Po­rin kau­pun­gin mie­les­tä kä­vi­jöi­den kan­nat­taa kui­ten­kin huo­mi­oi­da, et­tä va­lot ovat ken­täl­lä pääl­lä kel­lo 7–21.30. Ai­em­min il­ki­val­lan joh­dos­ta sul­jet­tui­na ol­leet pu­ku­ti­lat tu­le­vat käyt­töön myö­hem­min tal­ven ai­ka­na.

Ken­tän jää huol­le­taan kol­me ker­taa päi­väs­sä ar­ki­sin, ja kah­des­ti päi­väs­sä vii­kon­lo­pun ajan. Huol­to­ai­koi­na ken­tän on eh­dot­to­mas­ti ol­ta­va tyh­jä.

Lii­san­to­rin te­ko­jää­ra­dan huol­to­a­jat: ar­ki­sin kel­lo 6.45–8.00, 11.30–12.15, 15.15–16.00, vii­kon­lop­pui­sin kel­lo 8.30–9.15, 15–15.45.

Ur­hei­lu­kes­kuk­sen te­ko­jää­ra­dan ylei­sö­vuo­rot ovat kaik­kien käy­tös­sä. Ai­no­a­na poik­keuk­se­na on sun­nun­tai, jol­loin jär­jes­te­tään eril­li­set vuo­rot mai­lal­li­sil­le ja mai­lat­to­mil­le.

Ur­hei­lu­kes­kuk­sen te­ko­jää­ra­ta on koko it­se­näi­syys­päi­vän 6. jou­lu­kuu­ta luis­te­li­joi­den käy­tös­sä. Por­tit ovat avoin­na aa­mu­kah­dek­sas­ta va­lo­jen sam­mu­mi­seen klo 22 as­ti. Jään­hoi­to lop­puu kel­lo 15.30.