Hyvä ruoka kohottaa tilaisuutesi uudelle tasolle
Kun kokouksen tai muun tilaisuuden tarjoiluista vastaa FresCo Ravintolat, on lupa odottaa herkullista paikallista ruokaa ja hyvää palvelua. Myös juhla- ja kokoustilojen tekniikka on nykyaikaista ja laadukasta.
-Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisvaltaisen elämyksen, jossa ruoka näyttelee keskeistä roolia. Jos ajatellaan esimerkiksi kokouksia, niin nehän eivät ole pelkkää asiaa. Myös tarjoiluilla on iso merkitys. Repertuaarimme ulottuu aina peruskokouspalveluista korkean profiilin ruokapalveluihin, toteaa FresCo Ravintoloiden omistajaperheeseen kuuluva Laura Avikainen.
Raumalla tiloja tarjoiluineen tarjoaa esimerkiksi Kokous- ja juhlatalo Etappi*22*, jonka yläsalissa on tilaa noin 160 hengelle ja alasalissa noin 50 hengelle. Laitilassa kokouksia ja erilaisia yritys- ja perhejuhlia palvelee Ravintola Kustaan Keidas, ja Eurajoen Irjanteella upea kartanomainen Villa Lokari kuohuvan kosken kupeessa.
Tarvittaessa FresCo Ravintolat kuljettaa tarjoilut myös paikan päälle.
-Voimme esimerkiksi tuoda joulupuurot ja kahvit yrityksen tiloihin. Tai astetta paremman joululounaan, vinkkaa FresCo Ravintoloiden Seppo Aronen.