Kun ko­kouk­sen tai muun ti­lai­suu­den tar­joi­luis­ta vas­taa Fres­Co Ra­vin­to­lat, on lupa odot­taa her­kul­lis­ta pai­kal­lis­ta ruo­kaa ja hy­vää pal­ve­lua. Myös juh­la- ja ko­kous­ti­lo­jen tek­niik­ka on ny­ky­ai­kais­ta ja laa­du­kas­ta.

-Py­rim­me tar­jo­a­maan asi­ak­kail­lem­me ko­ko­nais­val­tai­sen elä­myk­sen, jos­sa ruo­ka näyt­te­lee kes­keis­tä roo­lia. Jos aja­tel­laan esi­mer­kik­si ko­kouk­sia, niin ne­hän ei­vät ole pelk­kää asi­aa. Myös tar­joi­luil­la on iso mer­ki­tys. Re­per­tu­aa­rim­me ulot­tuu ai­na pe­rus­ko­kous­pal­ve­luis­ta kor­ke­an pro­fii­lin ruo­ka­pal­ve­lui­hin, to­te­aa Fres­Co Ra­vin­to­loi­den omis­ta­ja­per­hee­seen kuu­lu­va Lau­ra Avi­kai­nen.

Rau­mal­la ti­lo­ja tar­joi­lui­neen tar­jo­aa esi­mer­kik­si Ko­kous- ja juh­la­ta­lo Etap­pi*22*, jon­ka ylä­sa­lis­sa on ti­laa noin 160 hen­gel­le ja ala­sa­lis­sa noin 50 hen­gel­le. Lai­ti­las­sa ko­kouk­sia ja eri­lai­sia yri­tys- ja per­he­juh­lia pal­ve­lee Ra­vin­to­la Kus­taan Kei­das, ja Eu­ra­jo­en Ir­jan­teel­la upea kar­ta­no­mai­nen Vil­la Lo­ka­ri kuo­hu­van kos­ken ku­pees­sa.

Tar­vit­ta­es­sa Fres­Co Ra­vin­to­lat kul­jet­taa tar­joi­lut myös pai­kan pääl­le.

-Voim­me esi­mer­kik­si tuo­da jou­lu­puu­rot ja kah­vit yri­tyk­sen ti­loi­hin. Tai as­tet­ta pa­rem­man jou­lu­lou­naan, vink­kaa Fres­Co Ra­vin­to­loi­den Sep­po Aro­nen.