Tä­män vuo­den huh­ti­kuus­sa Rau­mal­la avat­tua Panc­ho Vil­la -ra­vin­to­laa pyö­rit­tää pit­kän lin­jan yrit­tä­jä Vil­le Sal­mi. Rau­ma hou­kut­te­li Tam­pe­reen seu­dul­la asu­vaa Sal­mea eloi­suu­del­laan.

-Rau­ma on eloi­sa ja vir­keä paik­ka, ja tääl­lä käy pal­jon tu­ris­te­ja eten­kin ke­säl­lä ja jou­lu­nai­kaan. Myös opis­ke­li­joi­ta on pal­jon. Ra­vin­to­laan riit­tää asi­ak­kai­ta.

Panc­ho Vil­lan ruo­ka­lis­ta on laa­ja, tar­jol­la on niin mek­si­ko­lais­ma­ku­ja kuin bur­ge­rei­ta ja pih­ve­jä­kin. Mah­dol­li­sim­man pal­jon teh­dään ra­vin­to­lan keit­ti­ös­sä raa­ka-ai­neis­ta al­ka­en it­se. Panc­hon remu-dip­pi on maan­kuu­lua, ja sitä voi os­taa pai­kan pääl­tä mu­kaan.

Ra­vin­to­la löy­tyy myös Wol­tis­ta ja hä­vik­ki­ruo­kaa vä­hen­tä­väs­tä ResQ Club -so­vel­luk­ses­ta.

Yrit­tä­jän kat­se on jo tu­le­vas­sa syys­lo­ma­vii­kos­sa ja pik­ku­jou­lu­kau­des­sa.

-Toi­vo­taan, et­tä ih­mi­set ha­lu­a­vat lo­mal­la syö­dä ren­nos­sa tun­nel­mas­sa mek­si­ko­lais­ta ruo­kaa. Meil­le mah­tu­vat hy­vin myös pie­net ja isot ryh­mät viet­tä­mään pik­ku­jou­lua. Tu­los­sa on oma pik­ku­jou­lu­me­nu­kin.

Lo­ka­kuun ajan Panc­ho Vil­lan asi­ak­kail­la on mah­dol­li­suus tu­kea pai­kal­lis­ten jun­nu­jen har­ras­tus­toi­min­taa.

-Kort­te­li­lii­ga-kam­pan­jan ai­ka­na lah­joi­tam­me jo­kai­ses­ta myy­dys­tä Kort­te­li­lii­ga-bur­ge­ris­ta yh­den eu­ron Pal­lo-Ii­rot P2016 -kum­mi­jouk­ku­eem­me kas­saan.