Sei­nä­jo­el­la vuon­na 1970 pe­rus­tet­tu per­heyh­tiö Käyt­tö­au­to on kas­va­nut kym­me­nel­lä paik­ka­kun­nal­la toi­mi­vak­si, mer­kit­tä­väk­si au­to­kau­pan vä­hit­täis­myyn­ti­ket­juk­si. Käyt­tö­au­ton en­sim­mäi­nen merk­kie­dus­tus oli Dat­sun, joka vuon­na 1982 vaih­tui Nis­sa­nik­si kun Nis­san Mo­tor Com­pa­ny päät­ti ot­taa kaik­ki­al­la käyt­töön tuo­te­mer­kin Nis­san.

– Sei­nä­jo­el­ta vuon­na 1970 al­ka­nut Käyt­tö­au­ton ja Nis­sa­nin yh­teis­työ on laa­jen­tu­nut vuo­sien saa­tos­sa kat­ta­maan myös Ala­vu­den, Kok­ko­lan sekä Jy­väs­ky­län. Seu­raa­vak­si hei­nä­kuun alus­sa Käyt­tö­au­ton täy­den pal­ve­lun Nis­san-ver­kos­to laa­je­nee myös Po­riin ja Rau­mal­le, ker­too Käyt­tö­au­ton toi­mi­tus­joh­ta­ja Jyr­ki Vii­ta­la.

Laa­jen­tu­mi­sen myö­tä Käyt­tö­au­to pal­ve­lee Nis­san-asi­ak­kai­ta kuu­del­la paik­ka­kun­nal­la. Sa­ta­kun­nas­sa Nis­san-myyn­ti, -huol­to ja -va­ra­o­sat si­joit­tu­vat Käyt­tö­au­ton ny­kyi­siin au­to­ta­loi­hin Po­ris­sa osoit­tees­sa Kor­juun­tie 18 ja Rau­mal­la osoit­tees­sa Kai­ra­ka­tu 9.