Lou­nais-Suo­men po­lii­si ker­toi kes­ki­viik­ko­na Rau­man Ta­sa­lan­ka­dul­la teh­dys­tä epäil­lys­tä oma­ko­ti­ta­loon koh­dis­tu­nees­ta asun­to­mur­ros­ta. Maa­nan­tai­na ta­pah­tu­nees­sa mur­ros­sa anas­tet­tiin muun mu­as­sa ko­ru­ja.

Pian tä­män jäl­keen po­lii­sil­le il­moi­tet­tiin toi­ses­ta sa­mal­la alu­eel­la teh­dys­tä asun­to­mur­ros­ta. Uu­den il­moi­tuk­sen mu­kaan Rau­man Num­men­ka­dul­la mur­tau­dut­tiin oma­ko­ti­ta­loon kes­ki­viik­ko­na kel­lo 14.45 ja 22.45 vä­li­se­nä ai­ka­na. Niin ikään kes­ki­viik­ko­na var­kai­den koh­teek­si jou­tu­nees­sa ta­los­sa oli pen­got­tu paik­ko­ja ja siel­tä oli anas­tet­tu ar­vo-omai­suut­ta, ku­ten ko­ru­ja.

Lou­nais-Suo­men po­lii­si tut­kii mo­lem­pia il­moi­tet­tu­ja asun­to­mur­to­ja tör­kei­nä var­kauk­si­na.

– Sa­mal­la sel­vi­te­tään, on­ko ly­hy­en ai­ka­vä­lin si­sään sa­mal­la alu­eel­la ta­pah­tu­neil­la asun­to­mur­roil­la yh­teys, sa­noo tut­kin­nan­joh­ta­ja, ri­kos­ko­mi­sa­rio Kim­mo Hil­tu­la Lou­nais-Suo­men po­lii­sis­ta.

Asi­aan liit­ty­vät mah­dol­li­set ha­vain­not ja vih­jeet pyy­de­tään toi­mit­ta­maan Lou­nais-Suo­men po­lii­sil­le joko säh­kö­pos­tit­se osoit­tee­seen vih­jeet.lou­nais-suo­mi@po­lii­si.fi tai teks­ti- tai What­sApp-vies­til­lä nu­me­roon 050 411 7655.