Glögi ja granola joulushopin hitit
Ravintola Sydvestissä ahkeroidaan parhaillaan 20.12. auki olevan joulushopin tuotteiden parissa. Ennen joulua valmistuu 350 litraa talon omaa kuningatar-kardemummaglögiä ja kolmisenkymmentä kiloa Sydvestin jouluista taateli-kaneligranolaa.
– Glögimme on perinteisesti myyty joka vuosi loppuun. Myös granola on osoittautunut varsinaiseksi hitiksi, ja sen myynti on vuosi vuodelta kasvanut. Molempia voi tilata ennakkoon nettisivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Tilausten kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä, muistuttaa ravintolapäällikkö Erika Huurinainen.
Granola on tehty gluteenittomaan kaurapohjaan ja siinä on taatelin ja kanelin lisäksi muun muassa siemeniä ja mantelia. Makeutta tuo vaahterasiirappi.
Ennakkomyynnissä on myös Eurajoen Rikantilassa paahdettua Capri-kahvia valmiiksi jauhettuna tai papuina.
Sydvestin väki rauhoittuu joulun viettoon ja lomailuun perinteisesti 21.12-6.1.
– 7. tammikuuta avaamme uudella menulla. Se on jo hahmottunut paperille, mutta emme ole lyöneet sitä lukkoon. Vielä fiilistellään ja annetaan tilaa inspiraatiolle, toteaa yrittäjä-keittiömestari Eppu Sjöblom.

