Vuoden odotetuin viikko on jälleen pian Ravintola Kapteeninhuoneessa!
Joulua edeltävällä viikolla, 15.-19.12., päästään jälleen nauttimaan Ravintola Kapteeninhuoneen jouluherkuista. Joululounasbuffettiin sisältyy laadukkaita perinteisiä jouluruokia sekä myös uusia innovatiivisia makuja.
-Tarjolla on ennen kaikkea perinteisiä jouluherkkuja, kuten tietysti itse paistettua Kivikylän joulukinkkua, joululaatikoita, salaatteja ja kalapuolelta esimerkiksi erilaisia sillejä ja silakoita sekä lohta eri muodoissa. Löytyypä buffetista myös jouluista makkaraa ja itse tehtyä sinappia. Joka vuosi kehittelemme jotain uutta perinteisten tarjottavien rinnalle, kertoo Kapteeninhuoneen keittiömestari Mikko Peltola.
Jos jouluherkut haluaa jättää aattoon, on joululounaalla mahdollisuus tilata kala- tai lihavaihtoehto lautasannoksena.
Peltola suosittelee pöydän varaamista etukäteen, sillä lounaat ovat pikkuhiljaa täyttymässä.
-Meidän joululounaamme on ollut todella suosittu. Paljon on aikaisempina vuosina näkynyt yritysporukoita ja myös ihan kaveriporukoita ja perheitä. Kyllähän joululounaalla pääsee mukavasti joulutunnelmaan.
Myynnissä on myös Kapteeninhuoneen omaa porkkana-appelsiiniglögiä.
-Glögissä on fermentoitua porkkanamehua, appelsiinia ja jouluisia mausteita, ja se on keitetty valkoviinipohjaan.

