Ra­vin­to­la Kap­tee­nin­huo­neen keit­ti­ö­mes­ta­ri Mik­ko Pel­to­la tii­mei­neen on loih­ti­nut ra­vin­to­lal­le syys­tal­ven kyl­me­ne­viin il­toi­hin so­pi­van à la car­te -lis­tan, jol­ta löy­tyy muun mu­as­sa suk­laa­ta naut­ti­neen nau­dan ba­vet­tea, hum­me­ri­keit­toa it­se lei­vo­tul­la bri­os­sil­la sekä yli­kyp­sää ka­rit­san pot­kaa ri­so­tol­la ja kur­pit­sal­la.

-Olem­me myös erit­täin yl­pei­tä sy­dän­sim­puk­ka­hum­me­ri­pas­tas­tam­me.

An­nok­sen pas­ta on it­se teh­tyä ar­te­saa­ni­pas­taa. Suo­sit­te­len läm­pi­mäs­ti!

-Kaik­ki syk­syn me­nun an­nok­set ovat huo­lel­la suun­ni­tel­tu­ja ko­ko­nai­suuk­sia, jois­sa on huo­mi­oi­tu se­son­ki ja sa­to­kau­si. Py­rim­me käyt­tä­mään en­si­luok­kai­sia raa­ka-ai­nei­ta ja te­ke­mään it­se niin pit­käl­le kuin mah­dol­lis­ta.

Pel­to­la odot­taa jo in­nol­la tu­le­vaa pik­ku­jou­lu­kaut­ta.

-Odo­tam­me vil­kas­ta jou­lu­nai­kaa. Toi­von myös, et­tä Sa­ta­kun­taan saa­dut po­si­tii­vi­set uu­ti­set pi­ris­täi­si­vät ra­vin­to­la-alaa.

Kap­tee­nin­huo­neel­la ruo­kai­le­mi­nen on ko­ko­nais­val­tai­nen elä­mys ai­na sii­tä het­kes­tä läh­tien, kun as­tuu oves­ta si­säl­le. Me­ri­hen­ki­nen mil­jöö, suu­rel­la sy­dä­mel­lä val­mis­tet­tu ruo­ka ja ys­tä­väl­li­nen pal­ve­lu muo­dos­ta­vat mie­leen­pai­nu­van ko­ko­nai­suu­den.

-Ha­lu­am­me tar­jo­ta unoh­tu­mat­to­mia elä­myk­siä, jot­ka saa­vat ih­mi­set tu­le­maan uu­del­leen ra­vin­to­laam­me.