Syleileviä, lämpimiä makuja syystalven kylmeneviin iltoihin
Ravintola Kapteeninhuoneen keittiömestari Mikko Peltola tiimeineen on loihtinut ravintolalle syystalven kylmeneviin iltoihin sopivan à la carte -listan, jolta löytyy muun muassa suklaata nauttineen naudan bavettea, hummerikeittoa itse leivotulla briossilla sekä ylikypsää karitsan potkaa risotolla ja kurpitsalla.
-Olemme myös erittäin ylpeitä sydänsimpukkahummeripastastamme.
Annoksen pasta on itse tehtyä artesaanipastaa. Suosittelen lämpimästi!
-Kaikki syksyn menun annokset ovat huolella suunniteltuja kokonaisuuksia, joissa on huomioitu sesonki ja satokausi. Pyrimme käyttämään ensiluokkaisia raaka-aineita ja tekemään itse niin pitkälle kuin mahdollista.
Peltola odottaa jo innolla tulevaa pikkujoulukautta.
-Odotamme vilkasta joulunaikaa. Toivon myös, että Satakuntaan saadut positiiviset uutiset piristäisivät ravintola-alaa.
Kapteeninhuoneella ruokaileminen on kokonaisvaltainen elämys aina siitä hetkestä lähtien, kun astuu ovesta sisälle. Merihenkinen miljöö, suurella sydämellä valmistettu ruoka ja ystävällinen palvelu muodostavat mieleenpainuvan kokonaisuuden.
-Haluamme tarjota unohtumattomia elämyksiä, jotka saavat ihmiset tulemaan uudelleen ravintolaamme.