Uu­dis­tu­neen Pris­ma Län­si-Po­rin pal­ve­lu­tar­jon­ta laa­je­nee, kun asi­ak­kai­den toi­vo­ma li­sä­pal­ve­lu au­ke­aa tou­ko­kuun toi­nen päi­vä. Ky­sees­sä on Pir­kan­maal­ta läh­töi­sin ole­van yri­tyk­sen en­sim­mäi­nen toi­mi­pis­te Po­rin alu­eel­la. Mo­bii­li­pis­te on it­se­näi­nen pu­he­li­na­lan yleis­lii­ke ja tar­jo­aa asi­ak­kail­leen Te­li­an, DNA:n ja Eli­san pal­ve­lut. Li­säk­si myy­mä­läs­tä löy­ty­vät kat­ta­vas­ti pu­he­li­mien ohel­la tar­vik­keet ja huol­to­pal­ve­lut.

– Olem­me teh­neet mit­ta­van in­ves­toin­nin Prima Län­si-Po­rin uu­dis­ta­mi­seen, on hie­noa, et­tä saam­me rin­nal­le myös uut­ta asi­ak­kai­den toi­vo­maa pal­ve­lua. In­ves­toim­me ja ke­hi­täm­me toi­min­taam­me ar­vo­jem­me mu­kai­ses­ti asi­ak­kai­tam­me var­ten, ker­too Sa­ta­kun­nan Osuus­kau­pan ta­lous­joh­ta­ja Ari Pa­kas­lah­ti.

– Us­kom­me, et­tä nyt on oi­kea ai­ka laa­jen­taa, kun lii­ke­ti­lo­ja on tar­jol­la hy­vis­tä si­jain­neis­ta. Olem­me ra­ken­ta­neet toi­min­taam­me laa­duk­kaan ja laa­jan asi­a­kas­pal­ve­lun va­raan. Mo­net tar­vit­se­vat apua lait­tei­den kans­sa, ja meil­tä sitä saa ai­na, ker­to­vat Mo­bii­li­pis­teen omis­ta­jat Tuo­mas Toi­vo­nen ja Jyri Ki­vi­ran­ta.